| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Dominikanin
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 10:36 pm Temat postu: Video |
|
|
| A może przymierzyłby się Pan, Panie Dariuszu, do wstawki obsługującej pliki video? Tak, by oprócz zdjęć można było ładować filmiki i by je można odtworzyć z poziomu galerii? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Google
|
Wysłany: Temat postu: Reklama Google |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marek
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 9:59 am Temat postu: |
|
|
albo chociaż linki które można by wrzucać z serwisów takich jak youtube, wrzuta, itp..
też byłbym za takim ciekawym rozwiązaniem... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ptama

|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 1:11 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Jest na to sposób !
W panelu administracyjnym zalóż podstronę (Inne/Podstrony)
( na mojej stronce jest taka tymczasowa podstrona edukacyjna "Filmy" - link w stopce - , aby można bylo zobaczyć o co mi chodzi)
W polu "Treść podstrony" wklej kod np z YouTube - na prawo obok filmiku jest pole "Embed" którego zawartość jest linkiem do wybranego filmu. Klikasz na kod wenąrz tego pola, kopiujesz calość i wklejasz na swojej podstronce w galerii. W moim edukacyjnym przykladzie kod z YouTube wygląda tak:
| Kod: | | <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EZKiXCi6NPE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EZKiXCi6NPE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ijkl895 Gość
|
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 9:36 am Temat postu: Good luck |
|
|
| Good luck! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RoyalPL
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 9:48 am Temat postu: |
|
|
| ptama a wiesz jak zrobić by użytkownicy mogli dodawać filmy na stronę tak jak zdjęcia, bo co mi po tym że sam będę dodawał, 300 osób wyśle mi filmy i co ja zrobię. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ptama

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 2:24 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | ptama a wiesz jak zrobić by użytkownicy mogli dodawać filmy na stronę tak jak zdjęcia |
nie wiem
... dają na YouTube i wysyłają Ci linki - a Ty wklejasz na podstrony? _________________ Pozdrawiam
MP
ps:Currently running on instant coffee, milk no sugar... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RoyalPL
|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 6:23 pm Temat postu: |
|
|
ehh chyba spróbuje napisać kod dzięki któremu użytkownicy będą mogli dodawać filmy na stronkę z youtube i innych portali Video. Zobaczymy co da się zrobić.
Na pod stronie owszem da radę zamieścić film ale to troszkę bez sensu a użytkownicy co? nie będą mogli bo nie mają takich uprawnień. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|