Forum Forum Użytkowników IMGallery Strona Główna Forum Użytkowników IMGallery

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Video

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Użytkowników IMGallery Strona Główna -> IMGallery - Propocycje, pomysły
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Dominikanin

PostWysłany: Wto Wrz 18, 2007 10:36 pm    Temat postu: Video Odpowiedz z cytatem

A może przymierzyłby się Pan, Panie Dariuszu, do wstawki obsługującej pliki video? Tak, by oprócz zdjęć można było ładować filmiki i by je można odtworzyć z poziomu galerii?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Google

Wysłany:     Temat postu: Reklama Google

Powrót do góry
Marek

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 9:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

albo chociaż linki Very Happy które można by wrzucać z serwisów takich jak youtube, wrzuta, itp.. Very Happy

też byłbym za takim ciekawym rozwiązaniem...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ptama

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 1:11 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!
Jest na to sposób Smile!
W panelu administracyjnym zalóż podstronę (Inne/Podstrony)

( na mojej stronce jest taka tymczasowa podstrona edukacyjna "Filmy" - link w stopce - , aby można bylo zobaczyć o co mi chodzi)

W polu "Treść podstrony" wklej kod np z YouTube - na prawo obok filmiku jest pole "Embed" którego zawartość jest linkiem do wybranego filmu. Klikasz na kod wenąrz tego pola, kopiujesz calość i wklejasz na swojej podstronce w galerii. W moim edukacyjnym przykladzie kod z YouTube wygląda tak:
Kod:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EZKiXCi6NPE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EZKiXCi6NPE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Powrót do góry
ijkl895
Gość

PostWysłany: Wto Sie 04, 2009 9:36 am    Temat postu: Good luck Odpowiedz z cytatem

Good luck!
Powrót do góry
RoyalPL

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 9:48 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ptama a wiesz jak zrobić by użytkownicy mogli dodawać filmy na stronę tak jak zdjęcia, bo co mi po tym że sam będę dodawał, 300 osób wyśle mi filmy i co ja zrobię.
Powrót do góry
ptama

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 2:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ptama a wiesz jak zrobić by użytkownicy mogli dodawać filmy na stronę tak jak zdjęcia

Sad nie wiem
... dają na YouTube i wysyłają Ci linki - a Ty wklejasz na podstrony?

ps:Currently running on instant coffee, milk no sugar...
Powrót do góry
RoyalPL

PostWysłany: Wto Lut 23, 2010 6:23 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ehh chyba spróbuje napisać kod dzięki któremu użytkownicy będą mogli dodawać filmy na stronkę z youtube i innych portali Video. Zobaczymy co da się zrobić.

Na pod stronie owszem da radę zamieścić film ale to troszkę bez sensu a użytkownicy co? nie będą mogli bo nie mają takich uprawnień.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Użytkowników IMGallery Strona Główna -> IMGallery - Propocycje, pomysły Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: